: Bemutatkozik a Fapadoskönyv Kiadó

A Fapadoskonyv.hu Kft. folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 1300 címet tartalmazó választékából az olvasó igényeinek megfelelően választhat rendelésre készülő nyomtatott könyv (Print on Demand) vagy e-könyv formátumok közül. Magyarország legnagyobb saját címeket forgalmazó e-könyváruházából ePub és hamarosan PRC-formátumban is elérhetőek lesznek tartalmaink. Az olvasójegy szolgáltatásnak köszönhetően pedig online felületünkön tudják olvasni a kiadó által forgalmazott könyvek nagy részét.

Kínálatunkban számos magyar és világirodalmi klasszikust (így például kötelező olvasmányokat is) megtalálhatnak; ezenkívül azt is fontosnak tartjuk, hogy olyan műveket is újra megjelentessünk, melyekhez már nehéz vagy szinte lehetetlen hozzájutni a könyvesboltokban, antikváriumokban.

A kiadó gondozza a jeles író-pedagógus, Hegedűs Géza hagyatékát, kiadja Koncz István munkáit, különös figyelmet fordít a távol-keleti (elsősorban) kínai bölcselők műveire, jellegzetes forrássorozatában a XX. század „nagy demagógjainak” előadásaiból szerkesztett köteteket is olvashatunk Rákosi Mátyástól Kim Ir Szen-en át Kadhafi ezredesig.

Böngésszenek kedvükre honlapunkon (www.fapadoskonyv.hu) jó olvasást!

A bemutatkozót szerkesztőségünkbe eljuttatta: M. Nagy Judit, szerkesztő (m.nagy.judit@fapadoskonyv.hu)

18
júl 2012
SZERZŐ
HOZZÁSZÓLÁSOK 0 hozzászólás
CÍMKÉK