: Parlando ’ 2012

A Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezete Parlando c. zenepedagógiai folyóiratának hagyományos kiadása 53 év sikeres működés után 2012. január elsejétől pénzügyi okok miatt átmenetileg szünetel. A papír-alapú újság hiányáért az internetes változat bővítésével és frissítésével igyekszünk kárpótolni olvasóinkat. Bízunk abban is, hogy egyszer majd megteremtődnek az újraindítás feltételei. Nagy köszönettel és hálával tartozunk szerzőinknek, akik megértve átmeneti gondjainkat, teljesen díjtalanul, minden szerzői tiszteletdíj nélkül bocsátották rendelkezésünkre a 2012/1-2. és 3. számban közzétett kiváló írásaikat, tanulmányaikat!

Örömünkre szolgál, hogy hírlevelünket már több mint 4600 címre tudjuk eljuttatni, továbbá azt is, hogy évente kb. 140 ezren látogatják és több mint 600 ezer oldalt töltenek le a honlapról.

A Parlando internetes zenepedagógiai folyóirat 2012/3. száma gazdag tartalommal jelent meg, az írások a magyar művészetoktatásért szót emelő fontos, aktuális olvasmányok, interjúk. A lapszámot fémjelző szerzők közt találjuk a 90 esztendős Frank Oszkárt, Rév Líviát, Magyar Margitot, Turmezeyné Heller Erikát, Bónis Ferencet, Tóthpál Józsefet, Péter Miklóst, Orsovics Yvettet és másokat.

A parlando.hu 2012/4. száma szeptember végén jelenik meg. A Szerkesztőség továbbra is várja iskolák és magánszemélyek jelentkezését a fontosabb híreken kívül zenepedagógiai írások és tanulmányok megküldésével egyaránt!

A bemuatkozást szerkesztőségünkbe elküldte: Zelinka Tamás, felelős szerkesztő (tamas.zelinka@gmail.com)

01
aug 2012
SZERZŐ
HOZZÁSZÓLÁSOK 0 hozzászólás
CÍMKÉK